Nitor škola engleskog jezika

Tečajevi engleskog jezika

Vođenje sastanka i pregovaranje

Sposobnost vođenja sastanaka na engleskom jeziku je bitna karakteristika kompetentne osobe u poslovnom svijetu.

Mnogo puta su ljudi istaknuli da ih najviše plaši vođenje, pa čak i jednostavno sudjelovanje na sastancima na engleskom jeziku.

Uz osnovno znanje engleskog jezika i dobru pripremu, moguće je nadvladati svoje strahove i uspješno voditi sastanke ili sudjelovati na istima.

Poslovni pregovori su također važan segment poslovanja. Na ovakvom tečaju uvježbamo polaznike kako bi poboljšali svoje pregovaračke vještine na engleskom jeziku.

Predavač je izvorni govornik engleskog jezika i stalni sudski tumač za engleski jezik Michael Nekich dipl. ing. el., dipl. teol.

Sadržaj tečaja

Tečaj vođenja sastanka sadrži sljedeće komponente:

  • poslovno dopisivanje: tečaj obuhvaća terminologiju i primjere vezane uz svakodnevnu komunikaciju kao što su poslovni dopisi i ostala korespondencija. Na jednostavan, brz i siguran način ovladajte komuniciranjem s vašim partnerima, strankama, dobavljačima i naručiteljima na engleskom jeziku putem pisma, telefaksa ili elektronske pošte.
  • telefoniranje: vješto telefoniranje na engleskom jeziku! Uvježbajte najvažnije poslovne situacije. Reagirajte spremno i sigurno i na neočekivane pozive: uvježbajte jednostavno i pouzdano neke od najčešćih poslovnih situacija; rezerviranje, isporuka, reklamacije...
  • pisanje izvještaja i sažetaka na engleskom jeziku: kritička analiza i dorada predložene verzije
  • vođenje poslovnog sastanka: sudjelovanje na sastanku, izrada dnevnog reda, vođenje zapisnika
  • intervju za posao: upoznajemo polaznike sa stručnim detaljima i terminima kako bi što lakše i bezbolnije prošli intervju za posao, a samim time i dobili posao. Cilj je učiniti vas spremnima za različite odgovore na pitanja koja bi vam mogla biti postavljena. U vašem je interesu da pokažete zavidnu razinu informiranosti te tako utječete na ukupan dojam koji ćete ostaviti.

Voditelj tečaja je Michael Nekich BEngEl (UNSW, Sydney), BTHeol (KBF, Zagreb) koji je rođen u Australiji, izvorni govornik engleskog jezika, diplomirao elektrotejniku u Sydneyu i radio u velikim (Top 50) poduzećima u Australiji. Uz to, diplomirao je teologiju u Zagrebu.


Michael Nekich

Michael Nekich, dipl. ing. el., dipl. teol. je izvorni govornik engleskog jezika, rođen u Australiji. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, smjer biomedicinski inženjering u Sydneyju, a petogodišnji studij teologije je završio u Zagrebu. Stručni je prevoditelj i lektor engleskog jezika i stalni sudski tumač za engleski jezik. Predaje engleski jezik niz godina.


Prijava za tečaj

Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Prijevodi i lektura

Nitor usluge d.o.o. je prevoditeljski ured osnovan s ciljem pružanja najboljih prijevoda s engleskog na hrvatski, a posebno s hrvatskog na engleski jezik.

Klijenti o nama