Nitor škola engleskog jezika

Tečajevi engleskog jezika

 Business Engleski - poslovni engleski jezik

Osnovni detalji

Naziv tečaja Business English - poslovni engleski jezik
Datum subota, 4. ožujka 2017.
Vrjieme 9 - 16 sati
Lokacija Zagreb - točna adresa će se odrediti 2 tjedna prije samog tečaja
Cijena 490 kn + PDV
Ostale informacije Uključuje ručak, skriptu i radni materijal
 

Kome je ovaj tečaj namijenjen?

Ovaj tečaj engleskog jezika namijenjen je svima onima koji žele uvod u poslovni engleski (business English) i poboljšati svoje znanje engleskog s posebnim naglaskom na brendove (brands), oglašavanje (advertising), novac (money) i međunarodna tržišta (international markets).

Tečaj je prigodan polaznicima koji već rade u poduzećima te komuniciraju pismeno i usmeno na engleskom jeziku te bi željeli produbiti svoja znanja u smislu teorije i prakse.

Učinkovita komunikacija na engleskom jeziku nužna je za poslovni uspjeh ukoliko se komunikacija odvija na engleskom.

Ovaj tečaj obuhvaća osnove poslovnog engleskog jezika te će dati polaznicima veće povjerenje pri komunikaciji s poduzećima i kupcima.

Raspored radionice:

Sati Program
8,00 - 9,00 Prijem i registracija polaznika
9,00 - 10,15 Pregled opće gramatike engleskog jezika
10,15 - 10,30 Pauza
10,30 - 12,00 Business English - poslovni engleski jezik
12,00 - 12,45 Ručak
12,45 - 15,00 Priprema i obrada poslovnog slučaja - rad u skupinama
15,00 - 15,15 Pauza
15,10 - 16,00 Rekapitulacija i upute za daljnji osobni razvoj
 

Predznanje engleskog jezika

Ovaj tečaj engleskog jezika je za polaznike koji se mogu na osnovnoj razini služiti engleskim jezikom u govoru i pismu. Na samoj radionici polaznici će imati priliku sami ocijeniti svoja znanja. Postoji mogućnost naknadnog organiziranja osnovnog ili naprednog tečaja engleskog jezika s naglaskom na poslovnom engleskom za one koji su zainteresirani.

Cilj radionice

Pohađanjem ovog tečaja polaznici će se upoznati s osnovama poslovnog engleskog jezika. Ovim tečajem polaznici će osvježiti gramatiku i uvježbati engleski jezik kako bi ubuduće s većim pouzdanjem mogli izvršiti svoje zadatke i po mogućnosti otvoriti nova poslovanja.

Radionice se sastoje od teorijskog djela koji pokriva gramatiku kako bi polaznici mogli osvježiti svoja znanja engleskog jezika.

Program

Teorijski dio

U teorijskom dijelu, predavač će kratko pružiti jedan kratki pregled gramatike engleskog jezika, potrebne za pisanu i govornu komunikaciju. Uz gramatiku, obradit će se specifična terminologija za poslovni engleski jezik. Ovakvo osvježenje gramatike i terminologije pomoći će kasnije u radionici pri izvođenju praktičnog dijela.

Praktični dio

Osim teorijskog dijela, polaznici će imati priliku analizirati i sudjelovati u jednom poslovnom slučaju (tzv. „case study“). Ovaj poslovni slučaj je praktični dio radionice gdje će polaznici u skupinama imati priliku pripremiti i obraditi jedan poslovni slučaj na engleskom jeziku, te nakon toga, sami prezentirati svoja rješenja. Ovdje će naglasak svakako biti na govornoj komunikaciji na engleskom jeziku.


Michael Nekich

Michael Nekich, dipl. ing. el., dipl. teol. je izvorni govornik engleskog jezika, rođen u Australiji. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, smjer biomedicinski inženjering u Sydneyju, a petogodišnji studij teologije je završio u Zagrebu. Stručni je prevoditelj i lektor engleskog jezika i stalni sudski tumač za engleski jezik. Predaje engleski jezik niz godina.


Prijava za tečaj

Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Prijevodi i lektura

Nitor usluge d.o.o. je prevoditeljski ured osnovan s ciljem pružanja najboljih prijevoda s engleskog na hrvatski, a posebno s hrvatskog na engleski jezik.

Klijenti o nama