Stručno prevođenje teksta

 Ovjereni prijevod na hrvatski i engleski jezik

Naša prevoditeljska agencija specijalizirana je za stručno prevođenje teksta s engleskog na hrvatski i hrvatskog na engleski jezik. Prevodimo sve vrste tekstova i dokumenata - stručne, tehničke, medicinske...

Kao pouzdan partner za prevođenje teksta razvili smo snažan sustav upravljanja kvalitetom koji je ugrađen u svaki korak našeg prevoditeljskog procesa i tehnoloških alata što rezultira gotovim proizvodom koji obuhvaća potpuno tehničko precizno prevođenje teksta.

Svi naši klijenti oslanjaju se na nas zbog pružanja razine točnosti i pouzdanosti za prevođenje teksta s engleskog na hrvatski jezik i obrnuto.

Svaki naš prevoditelj je profesionalni prevoditelj, izvorni govornik ciljnog jezika s iskustvom u odgovarajućoj industriji kako bi prevođenje teksta koje ste naručili od nas ispunilo zahtjeve vrhunske kvalitete.

Završni korak prevođenja uključuje procjenu gdje je voditelj projekta i lektor ocjenjuju isporučenu kvalitetu za svako prevođenje teksta koje isporučujemo.


Što sve prevodimo?

Kada damo ponudu za prevođenje teksta na hrvatski jezik u većini slučajeva smo najpovoljniji, čak toliko povoljni da nas klijent nazove da provjeri s nama da se nismo zabunili i dali pogrešnu cijenu, jer kako može biti da je naša ponuda za prevođenje teksta i 3 puta povoljnija od ponuda drugih agencija.

Kod nas možete naručiti prevođenje teksta s engleskog na hrvatski jezik te s hrvatskog na engleski jezik, od prijevoda osobnih dokumenata, stručnih i znanstvenih radova, brošura, tehničkih prijevoda itd.

Kada zatrebate stručno prevođenje teksta, onda trebate kvalitetnog pružatelja usluga. Stručno prevođenje teksta je usmjereno na specijalističku publiku te zahtijeva razumijevanje specijaliziranih materijala. Takvi dokumenti mogu uključivati tehničke priručnike, kliničke studije, patente, investicijske elaborate itd.


Kvaliteta

Osim povoljne cijene, ponosni smo što su naši prijevodi s engleskog na hrvatski jezik usklađeni sa zahtjevima norme ISO 9001 Upravljanje kvalitetom i EN 15038 Usluge prevođenja – Zahtjevi za pružatelje usluga.

Kvaliteta naših prijevoda kao i cijena su razlog zašto naši klijenti od nas ponovno traže usluge prevođenja.

Pružamo pouzdanu kvalitetu prijevoda te smo razvili sustav osiguranja kvalitete prijevoda na više razina i upravljanje kvalitetom za sve tehničke i stručne prevoditeljske projekte.


Rok isporuke prijevoda

U mogućnosti smo isporučiti prevođenje teksta različite tematike i stupnja složenosti slijedeći dosljedno visoku razinu kvalitete i hitne rokove.

Rok se dogovara s naručiteljem prijevoda, a ovisi o veličini dokumenta. Zatražite ponudu za prevođenje teksta i uvjerite se u naše pristupačne cijene.

Svaki projekt koji uključuje prevođenje teksta se primarno dodjeljuje voditelju projekta za svakog klijenta. Ovaj voditelj projekta poznaje i razumije specifične zahtjeve kupca te rukovodi čitav projekt i uključene prevoditelje.

Odabirom naše prevoditeljske agencije, smanjit ćete troškove kao i vrijeme potrebno za pružanje naših usluga.


Stručnost prevoditelja

Prevođenje teksta je potrebno prilagoditi razvoju složenog i specijaliziranog znanja. Nejasnoće i nijanse svojstvene jeziku postaju još izraženije kada prijevodi uključuju složeni znanstveni i stručni jezik.

Kako bi se osigurala točnost prijevoda tehničke dokumentacije, prevoditelj mora znati predmet na istoj razini kao i publika koja će čitati te dokumente.

Svi naši klijenti oslanjaju se na nas zbog pružanja razine točnosti i pouzdanosti za prevođenje teksta s engleskog na hrvatski jezik i obrnuto.

Da biste smanjili šanse za pogrešku ili propust u jeziku ili informacije, prevođenje teksta engleskog na hrvatski jezik mora biti sustavno od početka do kraja. Svaki naš prevoditelj je profesionalni prevoditelj, izvorni govornik ciljnog jezika s iskustvom u odgovarajućoj industriji.

Završni korak prevođenja teksta uključuje procjenu gdje je voditelj projekta i lektor ocjenjuju isporučenu kvalitetu.

Kontaktirajte nas na Email me ili
nazovite na +385 (0) 1 3690 912

Ili, zatražite ponudu i pošaljite vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama