Stručni lektori

profesori hrvatskog i
izvorni govornici engleskog

Stručni lektori za hrvatski i engleski

Lektura.hr nudi široki raspon usluga lektoriranja za autore znanstvenih, diplomskih, magistarskih, doktorskih (disertacije) i završnih radova na hrvatskom i engleskom jeziku.

Naši lektori su visokoobrazovani i imaju višegodišnje iskustvo u lektoriranju, korekturi i redakturi za poboljšanje sintakse i gramatike svih vrsta dokumenata.

U skladu s normama hrvatskog standardnog jezika nudimo ispravak pisanih tekstova koji pripadaju različitim funkcionalnim stilovima i komunikacijskim situacijama te jezičnim potrebama.

Mi nismo samo stručnjaci za lekturu na hrvatskom i engleskom jeziku za širok raspon znanstvenih područja, već smo osposobljeni za otkrivanje i ispravljanje čak i najmanjih grešaka u znanstvenim tekstovima.

Naš predani tim lektora za hrvatski i engleski jezik omogućit će vam završno povjerenje u tekst koji želite objaviti.

Lektoriranje se provodi u skladu s gramatičkim i pravopisnim pravilima.

Posjedujemo mnogo iskustva u lektoriranju svih vrsta tekstova kao što su diplomski radovi, doktorske disertacije, stručni i akademski članci, marketinški materijali, motivacijska pisma i životopisi i još mnogo toga.

Obratite nama se s povjerenjem.

Upoznajte naš tim

Upoznajte naš tim sastavljen od profesora hrvatskog jezika, lektora hrvatskog jezika, izvornih govornika engleskog jezika i stručnjaka koji su vam na raspolaganju za sve vaše potrebe.

Vanja

profesorica hrvatskog jezika

lektor za hrvatski jezik

Vanja je direktorica tvrtke. Diplomirala je hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i lektor je za hrvatski jezik. Uz lektoriranje, dogovara projekte s našim klijentima


Michael

sudski tumač za engleski jezik

lektor za engleski jezik

Michael je izvorni govornik engleskog jezika iz Australije. Završio je Elektrotehnički fakultet u Sydneyju na University of New South Wales te teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu.


Kontaktirajte nas na Email me ili
nazovite na +385 (0) 1 3690 912

Ili, zatražite ponudu i pošaljite vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama