Nitor lektura

Lektura svih tekstova na hrvatskom i engleskom jeziku

Lektura doktorske disertacije

Usluge lekure na hrvatskom i engleskom jeziku

Nudimo usluge profesionalne lekture za seminarske radove, eseje i sve ostale pisane zadatke. Naše usluge uključuju stručnu lekturu i korekturu za autore akademskih, znanstvenih, poslovnih, financijskih, tehničkih, medicinskih i svih drugih pisanih izvješća.

Stručni lektori

Naš radni tim sastoji se od visoko kvalificiranih i obrazovanih lektora koji su izvorni govornici engleskog i hrvatskog jezika s akademskim i znanstvenim iskustvom u mnogim različitim disciplinama i područjima. Primjeri vrsta dokumenata za koje nas klijenti angažiraju uključuju knjige, laboratorijska izvješća, projekte, istraživanja, poslovne planove, prezentacije i nastavne materijale, web stranice, najave, rasporede i pozive, pisma i zapise, životopise, brošure plakate i letke.

Naši lektori vam za razne pisane tekstove mogu pomoći osigurati da ti elementi pisanja nisu samo prihvatljivi, nego i izvrsni i time povećavaju vaše pouzdanje u tekst koji želite podijeliti sa svojim kolegama, mentorima, klijentima i znanstvenom zajednicom.

Naši stručnjaci poznaju načine na koje se tekst mogu uspješno strukturirati i prezentirati, tako da mogu osigurati, na primjer, da su svi naslovi koje koristite u svom izvješću, sve kratice u tablicama i sve oznake koje koristite na slikama odgovarajući i dosljedni te da se učinkovito komuniciraju argumente i opće trendove koje razvijate i pokazujete kroz ove aspekte vašeg pisanja.

Naši lektori će pomoći autorima svih vrsta tekstova da zadovolje izazove pisanja u svim vrstama djelatnosti i znanosti. Takvo pisanje sadrži mnogo detaljnih i specijaliziranih informacija koje moraju biti jasno prikazane, precizne i jasne na jeziku koji udovoljava znanstvenim standardima promatranim u svim uspješnim znanstvenim spisima.

Kvalitetan rad

U nekim će slučajevima naši lektori također pružiti savjete o načinima poboljšanja vašeg stila pisanja u situacijama u kojima ono nije strogo netočno, ali je možda malo dvosmisleno ili nejasno. U svakom trenutku, naš je cilj pomoći da iskomunicirate svoje ideje, svoje istraživanje tako da vaš pisani rad vjerno i precizno odražava visoku kvalitetu sadržaja i istraživanja koja stoje iza nje.

Vaša profesionalna slika može biti narušena malim gramatičkim pogreškama i bezobzirnim pravopisom. Pobrinite se da vaš pisani rad vjerno i precizno odražava kvalitetu sadržaja vašeg eseja, disertacije, doktorske disertacije, časopisa ili knjige.

Određeni tekst je uspješan samo ako je jezik i oblikovanje koje je autor upotrijebio prikladan i učinkovit za komuniciranje određenog sadržaja ciljanoj publici.

Lektura akademskih radova

Za postdiplomske i poslijediplomske studente, radovi mogu biti bitan dio završetka rada kolegija, stjecanja ocjena i akademskih bodova te stjecanja mjesta u programima višeg stupnja. Za znanstvenike i istraživače, izvješća mogu potvrditi važne projekte, potkrijepiti postupke i teorije, te dobiti i zadržati potrebna sredstva. Za poslovne stručnjake, izvješća mogu dokazati praktičnost i ekonomsku izvedivost projekata, zabilježiti napredak i predložiti nove smjernice za razvoj te analizirati i poboljšati proizvode, politike i prakse. Za sve te pojedince i mnoge druge, radovi mogu dovesti do mogućnosti i napredovanja u karijeri, ali samo ako se svako proizvedeni tekst odražava svog autora na kvalitetan način. Naši lektori su obučeni stručnjaci koji vam mogu pomoći u postizanju ispravnog učinka provjerom i ispravljanjem gramatike, sintakse, pravopisa i interpunkcije.

Pisanje u medicinskim znanostima izazovno je na brojne načine. Takvo pisanje obično sadrži značajnu količinu detaljnog i složenog materijala, uključujući podatke koji moraju biti prikazani s potpunom točnošću i specijaliziranom terminologijom koja se mora učinkovito definirati i koristiti. Autori moraju obično slijediti određene smjernice za formatiranje i dokumentaciju, kao i pravila formalnog pisanja, a njihovo pisanje često doseže široku publiku čitatelja s različitim znanjem o ovoj temi. Sve to doprinosi iznimno zahtjevnom iskustvu pisanja, a naši lektori vam i na ovom polju mogu pomoći da vaš tekst temeljito i precizno komunicira vaše značenje.

Pisanje u raznim biološkim znanostima mora biti jasno, informativno i sažeto, a takvo pisanje često sadrži ogromnu količinu detaljnih i specijaliziranih informacija koje se moraju prenijeti s apsolutnom preciznošću i točnošću. U većini slučajeva, znanstveno pisanje također mora zadovoljiti uvjete za formatiranje, uređivanje i dokumentaciju koje su utvrdili izdavači, urednici časopisa, odbori ili voditelji raznih kolegija. Znanstveno pisanje koje je nejasno, sadrži previše pogrešaka i ne poštuje potrebne smjernice može zbuniti i dovesti u zabludu čitatelje i rezultirati neuspjehom ili odbijanjem teksta autora.

Kontaktirajte nas na Email me ili
nazovite na +385 (0) 1 3690 912

Ili, zatražite ponudu i pošaljite vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama