Nitor lektorske usluge

Lektura magistarskih radova na hrvatskom i engleskom jeziku

Lektura magistarskih radova

Cilj magistarskog rada

Precizni opisi složenih metoda i rezultata, numerički i drugi podaci, terminologija specifična za disciplinu i skraćenice svih vrsta su standardni čimbenik u znanstvenim knjigama, člancima, tezama, disertacijama, laboratorijskim izvješćima, prijedlozima za dodjelu bespovratnih sredstava i ostalim dokumentima. Točnost i dosljednost su apsolutno neophodni za komuniciranje znanstvenih informacija ove vrste, pa se uvijek mora voditi računa o izvornom znanstvenom istraživanju, a potrebno je temeljito i precizno lektoriranje kako bi se osiguralo da su svi detalji točni.

Naši lektori za hrvatski i engleski jezik

Naši jezični stručnjaci nude profesionalne usluge lekture za disertacije u svim akademskim područjima.

Izvrsnost magistarskog rada se mora održavati u svim detaljima.

Tim za lektoriranje magistarskog rada sastoji se od visoko kvalificiranih i obrazovanih lektora, koji su profesori hrvatskog jezika s iskustvom u mnogim različitim disciplinama i područjima.

Gramatika, pravopis i interpunkcija moraju biti savršeni, dok cjelokupni argument i njegova napredovanja moraju biti učinkovito iskazani. Nepravilna ili nekonzistentna uporaba raznih elemenata može zbuniti pa čak i dovesti u nedoumicu ili zavaravati čitatelje.

Naši lektori osiguravaju da vaš rad nema gramatičkih i pravopisnih pogrešaka te da su vaše ideje komunicirane učinkovito na savršeno jasno i razumljivo.

Preporučujemo vam da nam pošaljete svoj rad na lekturu i otkrijete pozitivnu razliku koju profesionalni lektor može osigurati.

Uspješnost rada

Uspješno završavanje magistarskog studija nije samo ogroman intelektualni uspjeh već i bitan korak ka mnogim akademskim i znanstvenim karijerama. Godine istraživanja često su potrebne za stjecanje ovog stupnja. Puno vremena i truda obično se posvećuje planiranju, projektiranju, izradi, raspravljanju, reviziji, korigiranju, uređivanju i usavršavanju teza koje će dati jedinstveni doprinos znanju.

Za mnoge kandidate ovaj će rad biti prvo dugotrajno formalno akademsko ili znanstveno pisanje i time njihova prva prilika za konstruktivno, kontinuirano i uvjerljivo argumentiranje na nekoliko razina.

Što se sve ispravlja lekturom

Gramatika, interpunkcija i pravopis u magistarskoj disertaciji moraju biti točni kako biste raspravili i komunicirali složeni materijal na jasan i sofisticirani način.

Pisanje je vitalni dio uspješne akademske karijere u svim vrstama znanosti. Izvrsno pisanje koje se ističe kao jasno, ispravno, logično i stilski ugodno je potrebno za komuniciranje suptilne i sofisticirane analize, tumačenja i argumenata koji se očekuju u znanstvenim dokumentima i magistarskim disertacijama. Takvo pisanje zahtjeva izuzetno pažljivu i dugotrajnu lekturu i uređivanje. Poput drugih akademskih i stručnih pisanja, ona mora biti gramatički ispravna i izbjegavati pogreške u tipkanju, pravopisne i gramatičke pogreške. Osim toga, tehničko pisanje mora izraziti složene ideje jednostavnim pojmovima koje lako razumiju i oni koji nisu stručnjaci u autorskom području, a ta situacija predstavlja posebne izazove. Srećom naš tim može provjeriti i ispraviti vašu gramatiku, sintakse, interpunkcijske znakove i pravopis, te također osigurati da su svi elementi vašeg oblikovanja i upućivanja točni i dosljedno zadovoljavaju zahtjeve smjernica.

Komunikacija tehničkih informacija u pisanom obliku bitna je za uspjeh mnogih projekata, poduzeća i karijere.

Kontaktirajte nas na Email me ili
nazovite na +385 (0) 1 3690 912

Ili, zatražite ponudu i pošaljite vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama