lektura na engleskom jeziku

Znanstveni engleski jezik

Kao da je izvorni govornik napisao vaš tekst

Lektura na engleskom jeziku

Engleski jezik koji prolazi recenziju

Pažljivo znanstveno uređivanje i korektura su apsolutno neophodni pri pripremanju znanstvenog pisanja za objavljivanje u znanstvenim časopisima i knjigama. Naravno, svaki autor mora provjeriti i ispraviti svoj rad, a molba kolegama ili mentorima da pročita taj rad i ponudi konstruktivan komentar također je izvrsna ideja. Međutim, jednostavno ne postoji zamjena profesionalnom lektoru koji se specijalizirao za znanstveno pisanje. Kada nam pošaljete svoje znanstveno pisanje, možete biti uvjereni da će visokoobrazovani izvorni govornik engleskog jezika koji je upoznat s vašom disciplinom i predmetnim područjem pregledati vaš rad s najvećom pažnjom.

Nudimo usluge stručne lekture na engleskom jeziku za znanstvenike i stručnjake koji rade na svim akademskim i znanstvenim područjima. Naši lektori i urednici su izvorni govornici engleskog jezika koji posjeduju završene studije na engleskom govornom području tako da su stručnjaci u širokom rasponu disciplina i predmetnih područja.

Bilo da pišete znanstveni članak, financijsko izvješće, povijesnu knjigu, prijedlog dizajna, doktorsku disertaciju, poslovno pismo, korisnički priručnik, pravni kratki pregled, prezentaciju na konferenciji, web stranicu ili bilo koji drugi akademski, znanstveni ili stručni dokument na engleskom jeziku, slobodno nam se obratite i potražite kvalificiranog lektora s velikim znanjem u vašem području specijalizacije.

Osiguravanje da su svi ti detalji pravedni, nije jedini izazov s kojim se znanstvenici suočavaju pri pisanju istraživanja. Znanstveni dokumenti također moraju zadovoljiti znanstvene standarde koji se promatraju u svim uspješnim akademskim pisanjima. Jezik koji se upotrebljava mora biti jasan i točan, bez pogrešaka u gramatici, interpunkciji i pravopisu, a uređivački stil mora biti prikladan za svaki dokument i dosljedno se upotrebljavati. Nepravilna ili nekonzistentna uporaba tih elemenata može zbuniti, pa čak i pogrešno ili zavaravati čitatelje, no može teško napisati nešto preciznošću i savršenom gramatikom kada se radi o tako složenom i međusobno povezanom materijalu, pogotovo ako pišete na jeziku koji nije vaš materinji jezik.

Lektor izvorni govornik engleskog jezika

Naši lektori ne samo da su izvorni govornici engleskog jezika, već imaju i potrebnu kvalifikaciju za lekture radova različitih zahtjeva.

Nudimo usluge lekture akademskih i znanstvenih tekstova akademicima, uključujući profesorima, postdoktorskim istraživačima i studentima, kao i raznim pravnim i fizičkim osobama. Obuhvaćamo sve akademske materijale, uključujući doktorske radove, disertacije, konferencije, članke iz časopisa, uključujući znanstvene dokumente, knjige, prijedloge istraživanja, eseje, prezentacije, dopise, brošure, poslovne planove, romane... Pregledat ćemo vaše akademske i znanstvene materijale koristeći visoki standard, iskustvo i vještine naših stručnih lektora.

Bez lekture od strane izvornog govornika, rad ne bi bio prihvaćen. U mnogim slučajevima, korisnici su nas kontaktirali kako bismo ispravili njihov rad jer je odbijen pri prvom, drugom ili trećem podnošenju zbog prevelike količine pogrešaka u smislu engleskog jezika i gramatike. U svakom slučaju, nakon naše lekture, dokument je prihvaćen za objavljivanje.

Mnogi od naših klijenata su viši istraživači i stručnjaci koji nisu izvorni govornici engleskog jezika, ali žele ili trebaju dijeliti i objavljivati svoje istraživanje i druge pisanje na engleskom jeziku. Naši lektori koji su izvorni govornici engleskog jezika mogu takvim autorima pomoći da komuniciraju rad jasno i precizno i sofisticirano na engleskom jeziku, kao što to čine kada pišu na svom materinjem jeziku. Kada nam pošaljete rad za lekturu, možete biti sigurni da će visokoobrazovani izvorni govornik engleskog jezika koji je upoznat s vašom disciplinom i predmetnim područjem pregledati vaš rada obraćajući najveću pažnju na svaki pojedini detalj, povećavajući šanse da vaš rad zadovolji i premaši vaša očekivanja.

Kontaktirajte nas na Email me ili
nazovite na +385 (0) 1 3690 912

Ili, zatražite ponudu i pošaljite vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama