Prevoditelji

Naš tim prevoditelja uključuje stručne prevoditelje kao i izvorne govornike engleskog jezika kako bismo osigurali konzistentnost i koherentnost prijevoda.

Lektori

Naši lektori su profesori hrvatskog jezika i izvorni govornici engleskog jezika s višegodišnjem iskustvom i mnogobrojnim odrađenim projektima.

Sudski tumač

Na raspolaganju je i naš sudski tumač za engleski jezik koji nakon prevođenja ovjerava prijevode vaših dokumenata, ukoliko vam je potreban ovjereni prijevod.

O našem prevoditeljskom uredu

Smatramo da je neophodno savršeno poznavati i izvorni i ciljni jezik, pravila, iznimke i standarde odnosno poznavati duh jezika.

O nama Nitor prevoditeljske i lektorske usluge

Naša djelatnost

Pružamo usluge prevođenja s hrvatskog na engleski i s engleskog na hrvatski jezik, lektoriranje tekstova na hrvatskom i engleskom jeziku i organiziramo tečajeve engleskog jezika.

Upoznajte naš tim

Vanja

direktorica, profesorica hrvatskog jezika

Vanja je direktorica tvrtke. Diplomirala je hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je lektor za hrvatski jezik. Uz lektoriranje, dogovara projekte s našim klijentima.


Michael

sudski tumač za engleski jezik

Michael je izvorni govornik engleskog jezika iz Australije. Završio je Elektrotehnički fakultet u Sydneyju na University of New South Wales te teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu.


Kontaktirajte nas

Da biste saznali više o našim uslugama ili zatražili ponudu za prijevod na engleski jezik, nazovite nas na tel: (01) 369 0912 ili nam pošaljite e-mail na info@lekura.hr

  • Radno vrijeme:
  • Pon - pet: 8 - 16 sati
  • Sub: po dogovoru
  • Ned: ne radimo

Kontaktirajte nas telefonom, emailom ili nam pošaljite svoj upit preko formulara.